Miten tullaan uskoon?

Ei ole olemassa yhtä oikeaa tapaa, miten tulla uskoon. Jokainen uskoontulokokemus on yksilöllinen. Jotkut tuntevat jotakin, jotkut eivät. Tapa tai tunteet eivät olekaan tärkeitä vaan se, että ihminen lähestyy Jumalaa. Raamattu lupaa: "Lähestykää Jumalaa, niin hän lähestyy teitä," ja "Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi oikeuden tulla Jumalan lapsiksi, kaikille, jotka uskovat häneen."

Halutessasi syntisi anteeksi ja ikuisen elämän Jumalan yhteydessä voit rukoilla esimerkiksi seuraavanlaisen rukouksen:

"Jumala, olen tehnyt syntiä sinua vastaan monin tavoin. Olen valehdellut, ollut itsekäs .. (Voit omin sanoin tunnustaa syntisi Jumalalle.) Samalla olen rikkonut lähimmäisiäni vastaan. Kadun tätä kaikkea. Haluan vastaanottaa sen anteeksiannon, jonka Jeesus kuolemallaan ja ylösnousemuksellaan on minulle valmistanut. Anna syntini anteeksi ja tule elämäni hallitsijaksi. Anna Pyhä Henkesi asumaan minuun ja johdattamaan minua. Amen."

Jos rukoilit yllä olevan rukouksen sitä todella tarkoittaen: onneksi olkoon! Olet saanut syntisi anteeksi ja olet Jumalan lapsi! Uskoontulo on lähtö sille upealle elämälle, johon Jumala sinua kutsuu.

Joh 3.16
Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.


pointatbible_sm
Lataa tästä koneellesi

Miksi    Abc    Kasvaminen

Muutama todistus

Kuvankaappaus 2012-6-24 kello 21.08.41